Vlag NoordscheschutHelptekst

 
Direct naar:
Stelling van de maand
Agenda
Kunst & Cultuur N'Schut
De Schutsborgh
De Cirkel
CommissieFeestweek
De Schutse Bengel
In de media
Links naar andere sites
Gastenboek
Rusland Kinderhulp N'Schut
Zwarte Dijkje

Bent U al lid van Plaatselijk Belang Noordscheschut?Woningbouwproject De Groene Marken

Vanaf eind 2006 wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een project voor exclusieve woningen aan de Coevorderstraatweg in Noordscheschut. Op deze pagina treft u een aantal nieuwsfeiten over dit project.
Hopelijk kunt u zich daaruit een beeld vormen wat dit project inhoudt en wat de status ervan is.

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van nieuw ontwikkelingen rond dit project.

De Groene Marken goed voor 45 nieuwe woningen
BlikopNieuws.nl, dinsdag 12 december 2006 19:52


Hoogeveen - De gemeente Hoogeveen en Credo Integrale Planontwikkeling in Oosterbeek gaan samenwerken om het gebied tussen de Coevorderstraatweg en de A37 te ontwikkelen tot een hoogwaardige woonlocatie. Er komen 45 grote, vrije sectorkavels. Lees hele artikel.....

Inmiddels hebben Gedeputeerde Staten van Drenthe met ontwikkelaar Credo een overeenkomst gesloten over de sanering van het voormalig woonwagenkamp, dat deel uitmaakt van het project.

Bodemsanering; locatie: De Groene Marken te Hoogeveen

Assen, 29 juli 2009

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij op 24 juni 2009 de melding (artikel 28 van de Wet bodembescherming (WBB)) van een sanering van bodemverontreiniging hebben ontvangen van Credo Integrale Planontwikkeling BV.

Lees bericht en beschikking op de site van GS-Drenthe.

Op 9 juni hebben de gemeente Hoogeveen en projectontwikkelaar Credo een inspraakavond voor de omwonenden georganiseerd. Daarin werden de plannen toegelicht, konden opmerkingen worden gemaakt en vragen worden gesteld. De opkomst was groot. De volgende stap is het indienen van een ontwerp bestemmingsplan. Een reaktie op deze bijeenkomst van Henk Udding op het discussieplatform Hollandscheveld kunt u hier lezen.

Inmiddels is het ontwerp bestemmingsplan ingediend bij degemeente Hoogeveen.
Op de site "Bestemmingsplannen Hoogeveen" kunt u hierover veel informatie vinden; zo bevat deze site (eind november 2009) een 9-tal PDF-dokumenten.

Klik op de link Voorontwerp bestemmingsplan De groene Marken om de site te openen en klik vervolgens op een dokument om dat dokument te openen; wees erop bedacht dat sommige PDF-dokumenten vrij groot zijn en het laden ervan soms even kan duren. Het is handig om in het venster waarin een opgevraagd dokument wordt geopend de juiste schaal te kiezen (50%, 75% of 100%).

 

 


Klik op het vraagteken voor informatie over de werking van de website