Vlag NoordscheschutHelptekst

 
Direct naar:
Stelling van de maand
Agenda
Kunst & Cultuur N'Schut
De Schutsborgh
De Cirkel
CommissieFeestweek
De Schutse Bengel
In de media
Links naar andere sites
Gastenboek
Rusland Kinderhulp N'Schut
Zwarte Dijkje

Bent U al lid van Plaatselijk Belang Noordscheschut?Stratenvolleybaltoernooi

Elk jaar wordt in de herfstvakantie een stratenvolleybal competitie georganiseerd.
Teams van de verschillende straten in Noordscheschut strijden in de Cirkel om de felbegeerde wisselbeker.


Toernooi 2009

Van der Sluisweg winnaar stratenvolleybaltoernooi

Noordscheschut - Met kop en schouders stak donderdagavond de v/d Sluisweg in een zinderende finale uit boven medefinalist het Krakeel tijdens het stratenvolleybaltoernooi in Noordscheschut.

Door: Martin Schonewille (Uit Regio Hoogeveen van vrijdag 23 oktober 2009)

De jarige Gymnastiek Vereniging Noordscheschut, dat onlangs hun 40-jarig jubileum vierde, wist nu ook Stratenvolleybaltoerinooi 2009weer 19 stratenteams op de been te krijgen. In diverse poules werd er, vanaf afgelopen maandag, een sportieve strijd gestreden in de ‘Cirkel’ in Noordscheschut. Donderdagavond wist het team van der Sluisweg voor de derde keer op rij, na een sportieve en fanatieke strijd, als glorieus winnaar uit de bus te komen. Daarmee verdwijnt de grote wisseltrofee definitief in hun prijzenkast. De organisatie kan terug kijken op een meer dan geslaagd toernooi, maar het meest tevreden is men toch door het groeiende aantal deelnemers dat dit jaar mee speelde, een record van 134 sportievelingen sloegen deze week de bal over het net.

 


Toernooi 2008

Noordscheschut –Na een week lang van sportieve strijd in dorpshuis de Cirkel in Noordscheschut, kwam de v/d Sluisweg afgelopen donderdagavond in de finale als beste uit de strijd in het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi in het dorp. Daarmee werd de prestatie van vorig jaar herhaald.

Door: Martin Schonewille (Uit Regio Hoogeveen van vrijdag 24 oktober 2008)

Het team had ook dit jaar alles op alles gezet om de fel begeerde beker wederom in ontvangst te kunnen nemen . Op een verdiende 2e plaats kwam de combinatie Achterom/Molenweg gevolgd door de Lossing. Al met al kan de Gymnastiek Vereniging Noordscheschut en hoofdsponsor tuincentrum Strijker, die de bekers beschikbaar stelde, terug kijken op een geslaagd toernooi.

Stratenvolleybaltoernooi 2008Stratenvolleybaltoernooi 2008

 

 

 

 

 

 

Foto's: Schonewille Fotografie

 


Klik op het vraagteken voor informatie over de werking van de website