Vlag NoordscheschutHelptekst

 
Direct naar:
Stelling van de maand
Agenda
Kunst & Cultuur N'Schut
De Schutsborgh
De Cirkel
CommissieFeestweek
De Schutse Bengel
In de media
Links naar andere sites
Gastenboek
Rusland Kinderhulp N'Schut
Zwarte Dijkje

Bent U al lid van Plaatselijk Belang Noordscheschut?Verenigingen in Noordscheschut

Noordscheschut kent een bloeiend verenigingsleven; het meest in het oog springend is de Voetbalvereniging Noordscheschut, maar er is veel meer te doen in ons dorp........

Voetbal Vereniging
Noordscheschut
Voetbal Vereniging Noordscheschut vervult een belangrijke rol in het sociale leven van ons dorp; de club beschikt op sportpark De Meulewieke aan de Coevorderstraatweg over een prachtinge accomodatie met een kunstgrasveld. De club, die is opgericht in 1945, speelt tegenwoordig in de Zaterdag 1e klasse E. De clubkleuren zijn blauw-wit.
Meer info...... zie de website van de club.
 

Gymnastiekvereniging
Noordscheschut

Gymnastiekvereniging Noordscheschut is een actieve vereniging voor iedereen. Er worden niet alleen gymlessen voor jong en oud gegeven, je kunt er ook terecht voor volleybal- en badmintonlessen. De Cirkel is de thuisbasis van de vereniging.
Wilt u meer info.... bezoek dan de website van GVN.
Logo GVN

Jeu de Boules
Vereniging
Boules Doar

Boules Doar is de jeu de boules vereniging van Noordscheschut en timmert al dik 8 jaar aan de weg. De vereniging mag zich gelukkig prijzen met een drietal banen en een gezellige kantine; Sinds nov. 2009 beschikken de banen over een goede verlichting zodat ze ook gebruikt kunnen worden als het donker is.
Meer info..... zie de website van Boules Doar.
Logo Bouls Doar

Siertuinvereniging
"Het Schutsblad"

"Het Schutsblad" is een vereniging door en voor tuinliefhebbers in en rond Noordscheschut. Vele jaren heeft de vereniging in juni een open tuinendag in het dorp georganiseerd. Behalve gezelligheid en advies kunt U er ook terecht voor uw tuinzaden en voor het huren van machines voor het bewerken van de tuin.
Klik hier voor info (de vereniging heeft geen website)
Logo Schutsblad
IJsvereniging
Noordscheschut
Noordscheschut heeft een prachtige ijsbaan met clubgebouw, gelegen aan de rand van de woonwijk.
In het winterseizoen kunnen leden van de vereniging een aantal malen gratis schaatsen op de baan van de Smelt in Assen. U bent toch ook al lid van de ijsvereniging?
Website: www.ijsverenigingnoordscheschut.nl
Meer info..... klik hier.
 
Sjoelclub
De
Schutse Schoevers
Sjoelclub De Schutse Schoevers sjoelt elke maandagavond van 20.00 uur tot ca. 22.00 uur bij café Troost aan de Drostenraai.
Ook zin om te komen? Bel dan even met Jannie,
tel 341233 (tussen 18.00 en 18.30)
 
Toneelvereniging
Mendo
   

Judovereniging Harado
in Pesse

Bij Harado kan judo op een leuke manier beoefend worden. De doelstelling is om iedereen tijdens de lessen te leren over judo. Helemaal in de gedachtegang van judo wordt er gewerkt aan beheersing van lichaam en geest. Doormiddel van judo kan je, lekker ontspannen.
Klik hier voor meer info of ga direct naar de
website van harado.

Logo Judo Harado

 


Klik op het vraagteken voor informatie over de werking van de website