Vlag NoordscheschutHelptekst

 

Direct naar:
Stelling van de maand
Agenda
De Schutsborgh
De Cirkel
S.S.N.
De Schutse Bengel
In de media
Links naar andere sites
Gastenboek
Rusland Kinderhulp N'Schut
Noordscheschut voor Gambia

Bent U al lid van Plaatselijk Belang Noordscheschut?Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De samenstellers en uitgevers van de informatie op deze website kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade als gevolg van onjuistheden in en/of onvolledigheid van de aangeboden informatie noch voor schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de genoemde informatie of de niet beschikbaarheid van de website.

Tevens wordt er geen verantwoordelijkheid aanvaard voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, wordt uitgesloten.

 

Privacy statement
De persoonlijke gegevens die u op de site invult, zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie heeft gegeven (aanmelden als lid, doorgeven van een melding of enig ander bericht) , worden gebruikt. Deze gegevens zullen niet aan derden worden gegeven.

 

 

 

 


 

 

 


Klik op het vraagteken voor informatie over de werking van de website