Vooraankondiging verplaatsen Tram

Terug komend op het artikel geplaatst in de vorige Beugel de aankondiging de Tram te verplaatsen zijn er bij het Plaatselijk Belang enkele reacties binnen gekomen zowel positief als iets minder positief,

Met meerdere partijen moest er gezocht worden naar een alternatief om de Tram te verplaatsen en de voorkeur gaat uit naar een plaats centraal in het Dorp, of dit ruimtelijk gezien de juiste plaats is moet nog worden beoordeeld door de gemeente.

Wat Wij als Plaatselijk Belang minstens zo belangrijk vinden is de mening van onze Dorpsbewoners,

U kunt uw mening kwijt door een mail te sturen naar  pbnoordscheschut@gmail.com of een brief in de gele brievenbus bij het miniatuurtje.

Ook Uw mening telt,

Plaatselijk Belang Noordscheschut

Reageren is niet mogelijk