Start nieuw Smederijen jaar

Beste Noordscheschutters,

Een nieuw Smederijen jaar is weer van start gegaan en wij willen jullie allen dan ook weer motiveren om leuke ideeën in te dienen.

Er is een belangrijke ‘spelregel’ verandert: Vanaf dit jaar moet elk aangevraagd idee in het jaar dat het is aangevraagd ook worden uitgevoerd en gefactureerd zijn. 

Nu werken wij als Initiatiefgroep Smederijen Noordscheschut al met een kort termijn goedkeuringen, dus wij kunnen heel snel na het indienen van een idee al doorgeven of deze voldoet aan alle kaders van Smederijen en dit terugkoppelen.  Hier door is het voor iedereen haalbaar om het idee binnen het kalenderjaar te realiseren. 

Jullie mogen je ideeën of vragen hierover mailen naar de schutsebengel@hetnet.nl o.v.v. Smederijen  of jullie kunnen contact opnemen met Paula Benjamins-Terpstra – voorzitter Initiatiefgroep  M:06 – 174 510 66

Heb jij ideeën wat jou vereniging, werkgroep, buurt ten goede komt voor iedereen, is het een sociaal, verbind en toegankelijk idee mail of bel dan.

Enkele ideeën die de laatste jaren zijn gerealiseerd met ondersteuning van Smederijen: 

  • Bloemenpracht bij de sluis in de zomermaanden
  • Afsluitmiddag/avond speeltuin voor alle kinderen
  • Het memoryspel in het Belevingsbos
  • Nieuwe volleybalkar voor de GVN
  • Bijdrage aan de kinderdagen en stratencompetitie in de Feestweken de afgelopen jaren.
  • Bijdragen voor Game Kids voor filmdagen en spelinstuif voor alle kinderen
  • Bijdrage voor de Feestverlichting op dorpsplein en Zwarte Dijkje
  • Bijdrage aan de Wandel 3-daagse
  • Bijdrage aan activiteiten van S.O.N.

En dit is nog maar een kleine greep uit de vele ideeën die zijn gerealiseerd met ondersteuning van Smederijen Noordscheschut. 

Op woensdag 2 maart komen wij als Initiatiefgroep weer bij elkaar en zullen dan de eerste ronde aan binnen gekomen ideeën gaan beoordelen.  Wij zijn ook nog opzoek naar 1 of 2 werkgroepsleden die mee willen denken aan een leefbaar Noordscheschut.  Lijkt jou dit wat mail of app/bel dan even naar bovenstaande gegevens. Het kost je op jaarbasis misschien 10-12 uur per jaar, heel veel overleg gaat ook via de mail. 

Hartelijke groet namens de Initiatiefgroep Smederijen Noordscheschut

Reageren is niet mogelijk