Schutsloop 2021

Na een jaar van afwezigheid gaan we woensdag 8 september de 39e Schutsloop houden. Traditiegetrouw dus op de tweede woensdag in september: De schutsloop voor scholieren. Alle basisschoolleerlingen uit Noordscheschut kunnen hun sportschoenen weer uit de kast halen.Vanaf 18.00u. is het nog mogelijk om je in te schrijven, hoewel de meeste deelnemers zich gelukkig al eerder opgeven via het opgaveformulier dat ze op school zullen krijgen.

Om 18.30 zal het startschot klinken voor de 4 en 5-jarige meisjes en rond kwart over 7 sluiten we af met de jongens van 10, 11 en (12 jaar). Voor iedereen is er een ijsjes en een mooie herinnering en voor de snelste lopers is er nog iets extra’s te winnen. Dit zal wederom mogelijk worden gemaakt door de ondernemersvereniging van Noordscheschut.

We zien jullie graag op woensdag 8 september a.s. om 18.30u. bij de Cirkel.

De Schutsloopcommissie

Reageren is niet mogelijk