Kinderbijbeldagen 2020

Helaas heeft de stuurgroep van de Kinderbijbeldagen moeten besluiten om de Kinderbijbeldagen dit jaar NIET te laten doorgaan. Wij vinden dit erg jammer maar gezien de vele maatregelen durfden wij als leiding de verantwoordelijkheid niet te nemen.

Maar … we laten de herfstvakantie natuurlijk niet zo voorbij gaan en hebben een alternatief bedacht. Houd daarom in de week voor de Kinderbijbeldagen jouw brievenbus goed in de gaten want elk kind dat in 2019 aanwezig was tijdens de Kinderbijbeldagen krijgt van ons een map! In deze map staat o.a. een mogelijkheid om elke dag een verhaal van Daniël te lezen of online te volgen, er staan liederen, verwerkingen en kleurplaten in. Kortom, de mogelijkheid om de kinderbijbeldagen in het klein in jullie eigen gezinnen te houden.

Heb je geen map gekregen en wil je er graag één?

Meld je dan bij: Rita Hartman 06-10604973 of Jennet Boer 06-11053213.

We gaan er vanuit dat we de Kinderbijbeldagen in 2021, als vanouds, weer kunnen laten doorgaan!

Hartelijke groet, namens de stuurgroep Kinderbijbeldagen

Volg de verhalen via:

www.dehenkieshow.nl

Reageren is niet mogelijk